Rólunk

Ismerj meg minket kicsit jobban :)

Púder Műhely csoportkép

A Púder Műhely 2017 januárban indult négy lány közös szenvedélyéből.

Célünk, hogy újstílusú, újhullámú esküvőket valósítsunk meg és népszerűsítsük őket.

Szeretnénk lefedni a profi, letisztult, elegáns esküvők minden szolgáltatási területét, hogy egy kézben tudjunk rendelkezésére állni azoknak, akik épp a nagy napra készülnek.

Blogunkban szeretnénk bemutatni saját munkáinkat és szenvedélyeinket, hogy hazánkban is terjeszthessük ezt a stílust. Továbbá beketintést adunk saját életünk mindennapjaiba. Ezek mellett cikkeinkben olvashattok DIY, életmód, gasztró témákról is.

Inspirációkért, tippekért tarts velünk!

Demeter Noémi

Demeter Noémi

Demeter Noémi vagyok, a Púder Műhely grafikusa. Kiskoromtól kezdve áthatja életemet a művészetek iránti szeretet, így egyetemi tanulmányaimat is ebbe az irányba folytattam. A tervezőgrafikán belül esküvői meghívókat eleinte barátoknak, s családtagoknak készítettem, majd egyre inkább magával ragadott az a szépség és sokszínűség, ami ebben rejlik. Szeretek minden egyes meghívóra úgy tekinteni, mint egy művészeti alkotás, így még nagyobb öröm számomra mikor ezzel egy párnak tehetem szebbé a Nagy napját.
Hálás vagyok, hogy nap mint nap azt csinálhatom, amit szeretek, s hogy egy ilyen kreatív, jófej csapatnak lehetek a tagja!

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni:

Huszár Eszter

Huszár Eszter

Huszár Eszter vagyok, a Púder Műhely dekorosa. Tőlem leginkább szervezés és dekoráció témában olvashattok, és igyekszem minél több kulisszatitkot megosztani veletek a Púder Műhely esküvőivel kapcsolatban.

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni:

Nemeshegyi Amina

Nemeshegyi Amina

Nemeshegyi Amina vagyok, a Púder Műhely egyik szervezője. Már kis koromban kiderült, hogy szeretem ha minden precízen és szervezetten történik, mert mindig én sürgettem a szüleimet, hogy pontosan odaérjünk mindenhova. A szervezés iránti szeretetem megmaradt, az esküvőkért pedig szintén rajongok. Az én feladatom, hogy az esküvőkön minden gördülékenyen menjen, és a párnak semmi miatt ne kelljen már aggódnia a Nagy napon.

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni:

Orosz Eszter

Orosz Eszter

Orosz Eszter vagyok, a Púder Műhely dekorosa. Saját és barátaim esküvői dekorációjának elkészítése után nem akartam leállni, így csatlakoztam a csapathoz, hogy még sok szerelmes napját tehessem különlegessé! Szeretem az egyedi, személyre szabott megoldásokat, amik különleges történeteket mesélnek a párról, a szerelmükről.
Hálás vagyok, hogy mindezt egy csupa szív csapattal tehetem, és úgy érzem, sok jó dolog vár még ránk együtt!

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni:

Ruzsik Emese

Ruzsik Emese

Ruzsik Emese vagyok, a Púder Műhely koordinátora. Az esküvők iránti szenvedélyem mi sem mutatja jobban, mint hogy már ovis koromban is mennyasszonynak öltöztem be a farsangokon, sosem hercegnőnek. :) Emellett mindig is esküvőszervező akartam lenni.
Ezt az álmomat nem adtam fel, ezért is óriási izgalom számomra, hogy részese lehetek a Púder Műhelynek. Az esküvőkön kívül igyekszem a csapat egységét megteremteni és fejleszteni, így az ezzel járó feladatok is nagyon izgalmasak számomra. Keressetek bátran!

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni:

Tóth Eszter Anna

Tóth Eszter Anna

Tóth Eszter Anna vagyok. Gyógytornásznak tanulok a SOTE-n, emellett művészi énemet a fotózásban találtam meg. Nincs is annál jobb, mint meglátni és megörökíteni az élet szépségeit, értékes pillanatait. Ezért szeretek leginkább esküvőket fotózni. Hiszem, hogy nem véletlen, hogy egymásra találtunk a lányokkal és létrejöhetett a Púder Műhely, ahol mindannyian kibontakozhatunk abban, ami a szenvedélyünk és álmunk.
Én a blogon belül fotóimat és ahhoz kapcsolódó sztorikat fogok megosztani veletek. Továbbá hasznos tippekkel szeretném népszerűsíteni az egészséges életmódot.

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni: