Blog

Mesébe illő sorozat..

Nagyon közel áll a szívemhez a következő kis fotósorozat, amiben megcsodálhatjátok, hogyan lettem büszke nagynéni! 😀 Csodás érzés, hogy megörökíthettem Eszter és Máté közös életének első legnagyobb ajándékát.

A pocakos fotózást a váci Duna-parton készítettük és kifogtunk egy ilyen, szinte már giccsesen szép naplementét. Emlékszem egy mellettünk éppen elsétáló kislány szavaira: “Anya, nézd- Terhes, de gyönyörű!”

Pár napra rá pedig megszületett KisMáté.. Otthoni fotókat készítettünk, amitől még  személyesebb hangulatú lett ez a sorozat.  Nincs is ennél szebb, mint látni ahogy létrejön egy kis család. Csodáljátok meg Ti is!

A fotózás óta már eltelt pár hónap és nekem is megható visszanézni ezeket a pillanatokat, hisz olyan hamar elmúlnak.  Azóta Mátéka sok-sok örömöt és szeretetet hozott a családba (na meg pár álmatlan éjszakát a szülőknek, de nagyon jól megbírkóznak a kihívásokkal :)).

Ha Ti is fontosnak tartjátok, hogy megmaradjanak ezek az értékes pillanatok, akkor írjatok bátran az eszter@pudermuhely.hu címre! 🙂

Sziasztok! Én fotósorozataimat és azokhoz tartozó storykat szeretnék megosztani Veletek. Emellett életmód témában is olvashattok tőlem. Fotózással és tanácsokkal kapcsolatban keressetek bátran! :)

Hagyj egy üzenetet

Az e-mail címed nem hozzuk nyilvánosságra. A * jellel jelölt mezők kitöltése kötelező.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .