Blog

NYÁRI KIHÍVÁS – Miért ne?

Első blogposztomban olyan személyes tapasztalatot szeretnék megosztani Veletek, ami számomra is új: kihívást és a komfortzónámból való kilépést jelent.

Nemrég jelentkeztem a Ph MATRIX átalakító-fogyasztó 6 hetes programjára!!!

Igen, tudom, én is pont azt kérdezem magamtól, hogy mégis, hogy gondoltam ezt a nyár közepén, amikor mindenki nyaral, lángosozik, fröccsözik és pihen?! Hadd meséljem el, hogyan is történt.

Facebookon olvastam a felhívást, hogy a jelentkezők közül kiválasztanak 8 lányt, akiknek edzéstervet és étrendet állítanak össze, illetve a program idejére biztosítják a Ph MATRIX kapszulákat. Emellett a résztvevőknek 2 hetente fotózásra kell menniük és heti 1x vannak közös edzések is. Aki a legtöbbet formálódik a 6 hét folyamán, 100.000 Ft-os vásárlási utalványt nyer.

Először csak továbbgörgettem a kezdőlapon és nem keltette fel az érdeklődésemet. Még aznap később elmentem futni. Futás közben kitűztem magamnak célként, hogy elindulok a szeptemberi félmaratonon, de ahogy az lenni szokott az 5. km után csak arra tudtam gondolni, hogy még 4x ennyit kéne futnom, szörnyen meleg van és szenvedek… Ekkor jutott eszembe a felhívás, amit olvastam és a gondolatok, hogy mit is írnék, miért is kell nekem részt vennem a programban. Majd hazamentem és el is küldtem a jelentkezésem.

Ahogy már olvashattátok a bemutatkozásunknál, én felelek az életmóddal kapcsolatos bejegyzésekért a blogon. Egyrészt nagyon magaménak érzem ezt a területet, mert mindig is érdekelt az egészséges életmód. Ugyanakkor meg nem éreztem, hogy hiteles tudok lenni pont akkor, amikor elindítjuk a blogot. Ugyanis az előző évben nem tudtam tudatosan odafigyelni az életmódomra a Budapestre költözés, egyetemkezdés, vizsgák és edzéstartás mellett. Ezeken felül is sok más változás történt az életemben, amik miatt nem kapott kellő figyelmet az egészséges életmód a mindennapjaimban. Ez zavart is nagyon. Nem gondolom, hogy ennek kell a legfontosabbnak lennie, de mégis akkor érzem jól magam, ha oda tudok figyelni a mozgásra és arra, hogy mit eszem.

Lényeg a lényeg, rendezni akartam ezt a területet az életemben.

A jelentkezésem után egy elbeszélgetés következett, majd jött a hívás, hogy benne vagyok a csapatban és másnap lesz a fotózás, amikor elkészülnek az úgynevezett “before” (előtte) képek.

Nagyon örültem a hírnek, hogy bekerültem, mert tudtam, ennek pont most van itt az ideje az életemben és szuper lehetőség, hogy még jobb formába kerüljek és saját bőrömön tapasztaljam az életmódváltást.
Ráadásul Dávid Petra személyi edző közreműködésével történik mindez, aki egyébként is nagy motiváció számomra. (Remélem, a jövőben készíthetek vele egy interjút Számotokra, ide a blogra 🙂 )

Persze meg is ijedtem kicsit, hogy biztos jó ötlet volt-e ez az egész, mit fognak szólni az ismerőseim, mi lesz, ha nem is tudom végigcsinálni és több, ezekhez hasonló gondolat forgolódott bennem.

Hála Istennek, akiknek meséltem róla, azok mind támogattak ebben és érdekelte őket, mibe is vágtam bele, miket kell ennem, hogyan kell edzenem, sőt többen mondták, hogy ők is szívesen végigcsinálnának egy ilyen programot. Ezúton is köszönöm mindenkinek, nagyon motiváló volt. 🙂

A nagy kíváncsiságra való tekintettel, terveim szerint a következő posztban majd részletesebben beszámolok Nektek az edzéstervemről és az étrendemről.

Célom, hogy fiatal nőknek segítsek abban, hogy kihozzák magukból a legtöbbet, különösen életük azon szakaszában, amikor életük Nagy Napjára készülnek. Remélem, már ezzel a poszttal is motiváltalak, hogy merd megragadni az életben az olyan lehetőségeket, melyek előrébb visznek valamely területen.

Válassz ki Te is – legalább – egy olyat, amit fejleszteni szeretnél a nyáron. Nem kell rögtön megváltani a világot, elég, ha kis lépésekkel indulsz. Például olvass könyveket vagy nézz videókat az adott témában, keress akár egy példaképet vagy mentort és olyan embereket, akik ugyanazon az úton vannak, mint Te. Én drukkolok Neked, menni fog!

/ Nem kell lemondani a finomságokról,  a mai szülinapi tortám is beleillik a diétámba. 🙂 /

 

Ha szeretnéd megosztani, hogy Te milyen úton indulsz el a nyáron, akkor írd ezt meg kommentben! Ha nem szeretnéd teljesen nyilvánosan közzétenni, akkor küld el nekem az eszter@pudermuhely.hu e-mail címre. Együtt sikerülni fog!

 

Sziasztok! Én fotósorozataimat és azokhoz tartozó storykat szeretnék megosztani Veletek. Emellett életmód témában is olvashattok tőlem. Fotózással és tanácsokkal kapcsolatban keressetek bátran! :)

Egy hozzászólás

  • […] a 6 hetes programba. (Ha nem olvastátok az előző blogbejegyzésemben mi is ez pontosan, akkor IDE kattintva megtehetitek. ) Habár nem nyertem meg a fődíjat, nagyon sokat tanultam a 6 hét […]

Hagyj egy üzenetet

Az e-mail címed nem hozzuk nyilvánosságra. A * jellel jelölt mezők kitöltése kötelező.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .