Blog

Orsi és Dávid erdei ihletésű meghívója

Hatalmas izgalommal olvastam a levelet, amit az első ügyfelemtől, Orsitól kaptam! Azzal a kéréssel keresett fel, hogy személyes elképzelését én valósítsam meg az esküvői meghívójukon és néhány dekorációban. Elmesélte, hogy az esküvőjük egy erdő közepén lévő vadászház mellett lesz, pontosabban Szokolya-Királyrét külterületén. Ezért azt szerették volna, ha az erdős hangulat visszatükröződne a nyomtatványokon is.

Mint minden tervezésnél, itt is fontos volt számomra, hogy az összkép jól mutasson együtt.

 

Orsi romantikus szíve néhány virágot is megálmodott a meghívóra, hiszen mégiscsak az esküvőjéről van szó! 🙂 Ezért kifejezetten halvány pasztell színű virágokat választott még a zöldek mellé. A mintát akvarellel festettem meg az ő elképzelése szerint. Több verzió is szóba jött, de végül ez lett a végleges, a dátummal:

A meghívó A5-ös méretben készült és kétoldalas volt. Egy natúr színű barna papírra ragasztottam, ami nagyon karakteressé, letisztulttá tette és rögtön az erdei hangulatot idézte elő, amint kézbe vette az ember.

Az alapkoncepció, az erdő és a virágok megjelenítése volt, egyszerű de mégis ízléses formában…

Ez a verzió a párnak is tetszett, így nagy örömmel osztották ki a barátok és a családtagok közt. 🙂

A következő képeket egy inspirációs délután alatt fotóztuk Nektek, azért, hogy meg tudjuk mutatni a dekorációban és a nyomtatványokban rejlő apróságokat és szépségeket!

A meghívó mellett hasonló stílusban készültek el a menükártyák is, amin különlegességképp megjelentek a vendégek nevei. Ez a menyasszony ötlete volt és szerintem szuperül kitalálta! 🙂

 

Az asztalszámoknál gondolkoztunk a sima, egyszerű számokban, de ugyanakkor a díszesebb virágos minták is felmerültek. Végül mindkettőt elkészítettem, de mégiscsak a virágos lett a nyerő! De még annyira, hogy többen is hazavitték, így nem maradt meg számomra csak ez a pár darab. Így tudtunk készíteni Nektek egy-két képet azért, viszont kifejezetten örültem neki, hogy nem maradtak ott, hiszen jobban nem is fejezhették volna ki tetszésüket az alkotásom iránt! 🙂

 

Végül, de nem utolsó sorban néhány szót ejtenék még a dekorról…. Orsi a főasztalukhoz egy “Orsi és Dávid” feliratot álmodott meg, amit vászonból készítettem el Számukra. A rusztikus vászon anyag nagyon jól passzolt a többi dekorációhoz színben és stílusban egyaránt.

Reméljük, hogy a Ti szívetekbe is belopta magát ez az erdei stílusú esküvő és azt is, hogy ezzel inspirálni tudtunk Titeket! 🙂
Mi nagyon élveztük a munkálatokat az első közös projektünkkel és már alig várjuk a jövő évi esküvők tervezését, szervezését! 🙂

Amennyiben kíváncsiak vagytok a munkáinkra és szeretnétek még többet hallani tőlünk, kövessetek a Facebook és az Instagram oldalunkon is!

Sziasztok! Tőlem dekorációs tippeket, esküvői inspirációkat, kreatív és személyes ötleteket fogtok olvasni a blogon. Reméljük inspiráló, hasznos és értékes lesz számotokra a munkánk! :)

2 hozzászólás

 • Eszter
  november 24th, 2017 · Válasz

  Fuu ez nagyon jó lett. Alapvetően nem vagyok odáig ezért a stilusert mert már kicsit úgy érzem hogy mindenhol ezt látom. De ez nagyon jól el lett találva.
  Minden szempontból!
  Egyszerű de mégis nagyszerű!

  Nagyon tetszenek a munkáitok.

 • Réti Noémi
  november 26th, 2017 · Válasz

  Köszönjük szépen! 🙂 Próbáltam a menyasszony elképzeléseit megvalósítani, ami alapól szuper volt, így nem volt nehéz dolgom! 🙂

  Örülünk, ha tetszik a munkánk! 🙂

Hagyj egy üzenetet

Az e-mail címed nem hozzuk nyilvánosságra. A * jellel jelölt mezők kitöltése kötelező.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .