Blog

Greenery meghívó és dekor

A lányokkal az első styled shootunkat egy erdő közepén levő üvegházban képzeltük el. Ennek megfelelően alakítottuk ki a hozzá illő meghívót, dekorációt, hogy minden ebbe a miliőbe illeszkedjen.

Célom a nyomtatványok megalkotásában az volt, hogy a növények üde és megnyugtató, letisztult hangulatát tükrözzék. Ugyanazzal a motívummal dolgoztam minden egyes darabon, de mindig egy picit máshogy jelenítettem meg őket, annak érdekében, hogy ne legyen egyhangú, de megmaradjon a stílus.


Az alkotói munka kezdetén fontos számomra, hogy legyen egy olyan hangulat, amit el szeretnék érni, ezért összeszedtem azokat a tárgyakat, amelyek inspiráltak. Így kapok egy képet az egész megjelenéséről. Ez általában egy nagy kavalkád szokott lenni, amit aztán még finomítok.

A tipográfiánál kétféle betűtípust használtam: egy kézírásra hasonlítót és egy vékonyabb nyomtatott betűtípust kombináltam, ami üde, átlátható és letisztult összhatást eredményezett.

Számomra az alkotáshoz mindig kell egy kis tea is 🙂 (Ez esetben menta és kakukkfű egészítette ki a növényekre hangolt alkotási időt.)

A következő képen láthatjátok, hogy a helyszínen hogy is állt össze az alkotás 🙂

Az esti fényekkel pedig így mutatott:

A dekornál annak érdekében, hogy még rusztikusabbá tegyük a helyszínt, falapokra helyeztük a tortát a cupcake-ekkel együtt, majd élő, zöld növényekkel díszítettük őket és a környezetet is, így téve még természetesebbé ezt a közeget.

Annak érdekében, hogy ezt a rusztikus hangulatot ünnepélyessé, meghitté tegyük, néhány aranyszínű gyertyatartót választottunk még a dekorációhoz.

Reméljük elnyertük a Ti tetszéseteket ezekkel a képekkel, meghívóval, dekorációval és az egész hangulattal! 🙂

A lányokkal most dolgoztunk először együtt és nagyon megtaláltuk a közös hangot már ezen az alkalmon is. Igazán élvezetes volt így a munka, már alig várom a többi közös projektünket! 🙂

Nagyon felemelő érzés volt hazamenni a nap végén, tudván, hogy ezt közösen alkottuk! Ez az, amit igazán nagy szenvedéllyel tudunk csinálni és ezért jött össze a mi kis csapatunk! 🙂 Most a mi „zöld” esküvői elképzelésünk volt a fantáziánk alapja, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a Tiétek mi lenne?

Ti milyen stílusú esküvői meghívót tudtok elképzelni magatoknak? 🙂 Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok nekem bátran a noemi@pudermuhely.hu-ra!

Egy titkot pedig elárulok Nektek: már nagyon készülünk egy őszi styled shoot-tal, amiben nemsokára a legújabb (őszies stílusú) esküvői meghívó ötletemet láthatjátok majd!

Szép őszi napokat Nektek! 🙂

Sziasztok! Tőlem dekorációs tippeket, esküvői inspirációkat, kreatív és személyes ötleteket fogtok olvasni a blogon. Reméljük inspiráló, hasznos és értékes lesz számotokra a munkánk! :)

Hagyj egy üzenetet

Az e-mail címed nem hozzuk nyilvánosságra. A * jellel jelölt mezők kitöltése kötelező.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .