Szerelem

Összes bejegyzés ezzel a címkével.

Györgyi és Marci fesztivál esküvője a Pál-völgyi-katlanban

SZOLGÁLTATÓK:
Szervezés: Atelier Wedding Studio
Fotó: Atelier Wedding Studio
Dekor: Atelier Wedding Studio
Grafika: Atelier Wedding Studio
Helyszín: Pál-völgyi Rendezvénysátor
Bútorok: Brent
Catering: Tütü Gasztró Busz
DJ: Denke Dániel
Szertartásvezető: Varga-Lukucz Zsófia
Ceremóniamester: Modern Ceremóniamester
Desszertek: Peace of Cake
Fánkok: Fánki Donuts

“Ilyet álmodtunk meg!” – Györgyi és Marci Amikor Györgyi és Marci megkeresett minket, nagyon tetszett, hogy konkrét elképzeléseik, és kreatív ötleteik voltak. Már a legelején tudták, hogy fesztivál stílusú esküvőt szeretnének, rendhagyó játékokkal, így a szervezés során célzottan ezekhez az elképzelésekhez passzoló szolgáltatókat kerestünk meg. Ezeket az ötleteket a csapattal együtt dolgozva pedig úgy tudtuk megvalósítani, hogy az ő személyiségükhöz, stílusukhoz a lehető legközelebb álljon. Öröm volt velük dolgozni, és még nagyobb öröm számunkra, hogy valóra válthattuk az álomesküvőjüket!

Oltári sztorik -Emese & Norbi

Elegáns, mégis laza, grandiózus, ugyanakkor részletgazdag, modern, letisztult és őszinte. Ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk a Púder Műhely szervezője, Emese, és párja, Norbi esküvőjét. Tovább

Heléna & Balázs

Április 6-án megnyitottuk a szezont, és nem is egy akármilyen esküvővel! Heléna és Balázs napja több szempontból is különleges volt… erről kérdezzük most a menyasszonyt!

Mesélj kicsit magatokról! Mikor és hogyan ismerkedtetek meg? Mi volt, ami megfogott a másikban? Mikor döntöttetek úgy, hogy összeházasodtok?

Balázzsal a zene kapcsán ismerkedtünk meg, és ez a mai napig fontos szerepet játszik az életünkben. 2016-ban a Keresztkérdés zenekarral kooperáltunk egy dal kapcsán, ekkor találkoztunk először. 2017-ben alakult meg a saját zenei csapatom, amiben Balázs billentyűsként és zenei vezetőként tevékenykedett. Nagyon jó barátok lettünk, minden nap órákat beszélgettünk, szerettünk együtt dolgozni, majd elkezdett más irányba is mélyülni a kapcsolatunk, amikor elhívott az első randira. Ami nagyon hamar megfogott benne, az a határozottsága, a megbízhatósága, a humora, és a jó szíve. Többek között… 🙂
2018. szeptemberében kérte meg a kezem egy gyönyörű tengerparti vacsora közben a naplementében. Életem egyik legboldogabb pillanata volt amikor feltette a kérdést, hogy összekötjük-e az életünket.

Mondhatni közel állnak hozzád az esküvők, hiszen te magad is esküvőszervező vállalkozást vezetsz, a LUNA esküvőszervezést. Milyen élmény volt ezúttal a saját esküvődet szervezni? Mi jelentett nagyobb kihívást, vagy éppen könnyebbséget?

Nagy élmény volt az esküvőszervezés, de nyilván így menyasszonyként teljesen máshogy éltem meg. Könnyebbség volt, hogy gyorsabban ment az ügyintézés, viszont néha nehézséget jelentett, hogy sokkal több érzelem kötött minden egyes tételhez. Pl. teljesen más volt a saját költségvetésünket összeállítani, mint az ügyfeleimét, vagy ruhapróbára menni, a helyszínt kiválasztani, stb. Az biztos, hogy most még inkább együttérző tudok lenni a menyasszonyaimmal.

Mi volt az a top3 álmod, amit mindenképp megszerettél volna, hogy valósuljon az esküvődön? Volt-e ezeken túl olyan, amit a szervezés során inkább elengedtél?

  1. Ami a legfontosabb volt, hogy ne vesszen el a lényeg, és ne egy projekt legyen, ami a munkám része. Aznap kikapcsoltam esküvőszervezőként, és teljes mértékben arra koncentráltam, hogy megéljem minden pillanatát a házasságkötésünknek. Ebben segítségünkre volt aznap Emese, aki a lebonyolításért felelt. A Luna – Púder együttműködés nagyon jól működött ilyen módon is.
  2. Fontosnak tartottuk, hogy mindent szakemberekre bízzunk, és engedjük a családunknak és a barátainknak, hogy vendégként élvezhessék a napot, ne pedig nekik kelljen rohangálniuk.
  3. Amit még a top3-ban említenék, hogy szerettünk volna aznap a templomi bevonulásnál találkozni először, ami miatt a fotózásra mindössze 1,5 óránk volt a szertartás és a vacsora között, de ennek ellenére nem bántuk meg, hogy ehhez alakítottuk a programmenetet.

Több egyszerű, mégis nagyszerű megoldás volt az esküvődön. Mik voltak azok a pontok, amiket Ti rendhagyó módon oldottatok meg, miért?

Igen, valóban volt néhány rendhagyó mozzanata az esküvőnek, és örülök hogyha ez bárkinek feltűnt, mert mindennek oka volt 🙂
Nagyon szép szokás a szeretetvendégségre sütiket vinni, de mi ebben is szerettük volna magunkat ahhoz tartani, hogy mindenki vendég aznap, és a meghívottjainknak nincsen más feladatuk, mint élvezni az esküvő minden pillanatát. Szüleinknek annyit mondtunk, hogy minden rendben lesz, csak legyenek ott szépen felöltözve. 🙂

A vendéglista összeállításánál már tudtuk, hogy csodás csapat lesz a vacsorán, és elképesztő hangulat, és a beszédeket választottuk a játékok helyett, nem aggódva, hogy a hangulatból elvenne, és így időnk is volt beszélgetni az összes vendéggel.

A csokordobásnál én anno mindig kényelmetlenül éreztem magam, ezért nem akartam a hajadon lányokat kitenni ennek, így ezt is elvetettük, ahogy a menyecske ruhát is (így is nehéz volt feldolgozni, hogy a csodálatos menyasszonyi ruha csak egy fél napot van rajtam gyakorlatilag.) Bennünk senki felé nem volt megfelelési kényszer, és szabadok voltunk elhagyni olyan szokásokat, amiknek nem láttuk jelentőségét, és megtartani olyanokat, melyek fontosságában mi is hiszünk. Az a nap minden mozzanatában bennünket tükrözött, és örülök, hogy erre szabadok voltunk.

Milyen volt a Púder Műhely csapatával együtt dolgozni? Neked mennyire könnyítette meg a szervezést az, hogy egy csapat 4 szolgáltatást lefedett?

Nagyon élveztem a közös munkát, és kifejezetten könnyebbséget jelentett, hogy egy kézben összpontosult a grafika, dekor, fotó, lebonyolítás. Az egység nem csupán a képeken köszön vissza, de aznap is érződött. Az, hogy éjféltől már a Púder csapattal együtt táncoltunk, jól jelzépezi azt, hogy milyen szintű kapcsolat alakult ki köztünk a munkafolyamat végére.

 

„Megfogadtam, hogy nem leszek egy haknizó szertartásvezető!” – Interjú Majer-Kálmán Borival

Hónapokon át terveztek, ötleteltek, helyszínt bejártok, elképzelitek hol lesz a szertartás, esetleg gyertyafényben, vagy vízparton. Látjátok magatok előtt az örömszülők könnyes szemeit, a szeretteitek mosolyát, majd eljön a nagy nap, és egy jóravaló anyakönyvvezető kiskosztümben megjelenve az álomceremónia helyett egy félórás közhelycsomagot nyújt át nektek … Biztosan így képzeltétek el?

Tovább

Házasságban, avagy az öt szeretet nyelvről

Nagyon sokat foglalkozunk az esküvői előkészületekkel, dekorálással, meghívókkal, fotókkal, és azzal, hogy minden tökéletes legyen majd azon a napon, amit sokan életük legszebb napjaként tartanak számon. Fontos számunkra a tökéletes tervezés is, de mi lesz a Nagy Nap után? 🙂 Akkor kezdődik el ugyanis a házasság, ami mindkettőtök számára egy nagy kaland; a közös élet, amit együtt kell felfedeznetek!Tovább