Grafika

Összes bejegyzés ezzel a címkével.

Színpompás fotózás

Ahogy egyre melegebb van, mert jön a nyár, valahogy kívánja a szemünk a színeket. Ilyenkor előkerülnek a szekrényünkből az izgalmasabb darabok, a körmünk színét is egyre élénkebbre festjük. Szeretjük a színeket, és tudjuk, hogy ti is szeretitek őket. Mégis azt vettük észre, hogy sok menyasszony nem meri használni az élénk tónusokat a dekorációban. Talán azért mert még jól emlékszünk a kétezres évek elején olyan menőnek számító élénk színű, és széles organza masnikra. Sokan ezt elkerülendő a jól bevált greenery mellett döntenek, mondván hogy az letisztult látványt eredményez majd. Ezzel persze nem vitatkozunk, de engedjétek meg hogy megmutassuk hogyan használhatunk életvidám árnyalatokat anélkül, hogy elveszne az elegancia. Összehoztuk tehát a Vác környéki szolgáltatókat és készítettünk egy styled shoot-ot, amiben a főszerepet a színek és formák adják.

SZOLGÁLTATÓK:

Dekor/virag: Stafírung Dekor

Grafika: Atelier Wedding Studio, Demnoni Graphics

Fotó: Eszteranna Photography, Atelier Wedding Studio

Desszertek: Ribizli Édesműhely

Modellek: Juci & Isti – @europajaro

Smink: Géringer-Miskolczi Zsófia

Ruha: Anna Jonas

Helyszín: Lósi major

Oltári sztorik – Amina & Marci

Egyszer egy nagyon bölcs ember azt mondta nekem, hogy nem olyan házastársat kell választanunk, akivel le tudjuk élni az életünket, hiszen sok ilyen ember létezhet, hanem keressünk olyat, aki nélkül nem tudjuk elképzelni a mindennapokat. Vannak, akik szerint van szerelem első látásra és vannak, akik a barátságból kialakult ragaszkodásra esküsznek. Most egy ilyen esküvő története következik.

Industrial stílusú vacsorahelyszínen az ifjú pár

Marci egy év ismeretség után megkérte Amina kezét, majd egy újabb évvel később a szerelmes pár örök hűséget fogadott egymásnak. „A kapcsolatunk nagyon váratlanul indult, mindketten tudtuk, hogy mi az, amit keresünk egy társban, de éppen egyikünk sem szeretett volna kapcsolatot. Nem számítottunk rá, hogy bármi kialakulna közöttünk, mégis egy beszélgetés kellett csak hozzá, hogy rádöbbenjünk, mennyire illünk egymáshoz. Nagyon természetesen jött, hogy sok időt töltsünk egymással, és emiatt egyáltalán nem furcsa nekünk, hogy így házasan is a legtöbb dolgot együtt csináljuk.”

Aki követi a munkásságunk, az már felismerhette a képeken szereplő álompárost. A Púder Műhely fotósa ugyanis nem először fotózza őket. „Eszterrel mindig nagyon élvezzük a közös munkát, mivel annyira jó hangulatot tud teremteni fotózás közben, hogy el is felejtjük általában, hogy fotóznak minket. Mi csak élvezzük, hogy együtt lehetünk, Eszter pedig mindig elkapja a legjobb pillanatokat.” Igen-igen, Amina és Marci jegyesfotóit már megmutattuk nektek. Most jöjjön a folytatás, az idei nyár egyik legszebb esküvőjének története.

„Annyira jó volt látni az esküvőn a dekort, amit megálmodtunk, és saját kezűleg megcsináltunk, semmiképp nem csinálnám másképp!”

Esküvőjük helyszínéül a Flashback Studio-t választották. Letisztult és laza hangulatú estére vágytak, ahol nem a tradícionalitáson van a hangsúly. Szerették volna, ha minden részlet őket tükrözi. Emellett olyan helyszínt kellett választaniuk, ahol sokan elférnek, hiszen nagy esküvő volt a vágyuk, ahol a családdal és barátokkal együtt tudnak ünnepelni. Az indusztriális tér – Amina elmondása alapján – eloszlatta a további kérdéseket a dekor kapcsán. „Nagyon szerettük a nagy ablakokat és a téglafalakat, pont olyan volt amilyet megálmodtunk. Tökéletesen passzolt hozzá az eukaliptusz, a pampafű és a fehér virágok. Egy minimalista stílusú esküvőt képzeltünk el, ahol nincsenek felesleges díszítő elemek és aminek a grafikáját és egyéb dekorációit saját kezűleg el tudom készíteni.”

Amikor az ember az esküvő részleteit saját kézben tartja, akkor az ő vállát nyomja annak minden felelőssége is. Ez persze édes teher, mert valahol minden részlete örömet is okoz, de mind a szervezésben, mind a dekorációban adódhatnak nehézségek, amiket sokszor nehezebb menyasszonyként leküzdeni. „Mivel nem vagyok profi dekoros, sem grafikus, ezért sokszor kihívást jeletett egy-egy megálmodott dekorelem elkészítése, főként a nagy neon feliratos növénytábla összerakása. A dekorok elkészítésében Marci is sokat segített, nagyon jó volt viszontlátni az esküvőnkön azokat a dolgokat amiket közösen raktunk össze. Próbáltam a legtöbb dekoros dologból olyanokat beszerezni, amiket később fel tudok használni otthon (pl.: képkeretek, tükrök). Amiket viszont nem tudnánk felhasználni azokat pedig béreltük, mint például a gyertyatartók, vagy a hosszú fényfüzérek.” A csokrokat és egyéb virágdekorokat Amina is szakemberre bízta, bár elmondása alapján nehéz volt olyat találni, aki csak a virágokról gondoskodik.

„Annyira felszabadult hangulatot teremtett, hogy nem kellett maszkot hordani és kijárási tilalom sem volt!”

A vírushelyzet sem könnyítette a szervezést, hiszen az utolsó pillanatig kérdéses volt a lagzik megtartására vonatkozó szabályozás. „Úgy érzem, hogy mindenben sikerült olyan megoldást találnunk ami mindkettőnkek megfelelt, és nem volt olyan nagy dolog amiről le kellett volna mondanunk. Bár az is lehet, hogy csak nem tűntek nagy dolgoknak, hiszen egy hónappal az esküvő előtt még azon izgultunk, hogy magáról az esküvőnkről is le kell mondanunk.” Szerencse, vagy Isteni gondviselés, azt mindenki döntse el maga, de Amináék esküvője előtti héten engedélyezték a lagzik tartását.

Vannak olyan helyszínek ahol minden adott egy vacsora lebonyolításához, és vannak olyanok mint a Flashback stúdió is, ahol az utolsó villáig mindent a helyszínre kell vinni. Ez bizonyos szempontból szuper hiszen, valóban minden egyes részlete az esküvőnek olyan lesz, mint amilyet megálmodott a menyasszony. Ez azonban óriási feladat, ugyanis fel kell kutatni és össze kell szervezni nemcsak az alap szolgáltatókat, de a legapróbb részletekig mindent.”Kihívás volt számunkra megtalálni a megfelelő szolgátatókat, mivel szinte mindent külön kellett szerveznünk, a bútoroktól kezdve a videósokig. Nem szerettünk volna székszoknyát, asztalszoknyát, ezért olyan bútorokat kerestünk amik önmagukban jól néznek ki, és passzolnak a stílusunkhoz. A szervezést nagyon megkönnyítette, hogy Emese mindent kézben tartott aznap, és neki hála minden zökkenőmentesen ment, így az  esküvő alatt nekünk ezekkel nem kellett foglalkoznunk. Nem bánjuk, hogy ennyi különböző helyről kellett szervezni a dolgokat. Így mindenből tudtunk olyat találni ami megfelelt a mi ízlésünknek, és nem kellett kompromisszumot kötnünk.”

„Minden álmunk sőt még több is valóra vált!”

Annyira jó hallgatni az olyan párokat, akik csillogó szemmel mesélnek az esküvőjükről. Akik tényleg élvezték azt a napot és utólag is a szépségét látják. Számomra az egész nap egy csoda volt, együtt voltak a családjaink és a barátaink. Amikor apukámmal bevonultunk, akkor láttam meg a vendégeinket először aznap. Az egyik legjobb élmény nekem ez volt, annyira jó volt végignézni rajtuk, hogy mindenki ott van, és velünk együtt ünnepel! 🙂 A legemlékezetesebb pillanat viszont az volt, amikor a Füvészkertben először láttuk meg egymást Marcival. Hevesen vert a szívem, boldogsággal töltött el a tudat, hogy mostantól minden nap mellette ébredek majd fel.”

Marci mellett feleségként, a Púder Műhelyben pedig szervezőként üdvözölhetjük ezentúl Aminát. „Üdv a csapatban!”(a szerk.) „Nagyon nagy öröm számomra, hogy csatlakozhattam a Púder Műhely csapatához. Nagyon élvezem az esküvők szervezését, és mivel már túl vagyok a saját esküvőmön teljesen más szemszögből tudom látni a dolgokat, és jobban meg tudom érteni a menyasszonyaimat.”

Szervezés, Fotó: Púder Műhely 

Helyszín:  Flashback Studio

Catering: Szentfazék ételműhely

Bútorok: Yess Event Hire

Boldogságkapu és táblatartó állványok: Bucek fabrication

Virágok: Eszteranna Flowers

Torta és desszert: Miradza Tortaműhely

Videó: ROTERA film

Heléna és Balázs – dekor

Újra friss blogposzttal jelentkezünk, amiben a 2019-es szezonunk első projektjéről szeretnénk mesélni.  Olyan sok szempontból volt kiemelkedő számunkra ez az első esküvő, és annyi élménnyel járt a készülődés, hogy már nagyon vártuk, hogy megoszthassuk veletek a részleteket!Tovább